Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje vanaf 5 personen.
Ben jij dit jaar aan de beurt om een leuk en gezellig team uitje te organiseren?
Bekijk hieronder onze keuzepakketten:

Outdoor cooking

Als groep gaan jullie heerlijke gerechten voor elkaar klaar maken en dit allemaal op een vuurtje dat je zelf het aangekregen met een firesteel.
Er kan gekozen worden uit verschillende bereidingen zoals:

  • Koken in een Dutch Oven (DO)

Dit is een gietijzeren pan waar je heerlijke gerechten in klaar kunt maken boven het vuur. Denk aan een wildschotel, stamppot, pizza, brood en taart.

  • Vis roken:
    Iedereen heeft natuurlijk al een keer gehoord van gerookte vis maar hoe doe je dit nu eigenlijk, wat heb je er voor nodig en hoe maak je een vis schoon.
  • Wild villen:
    Een heerlijk stukje wild of gevogelte komt natuurlijk niet zomaar op je bord terecht. Leer hoe je op een nette en goede manier zo’n beestje moet schoonmaken zodat je er ook echt een lekker stukje vlees aan overhoudt.
  • Eetbare planten:
    De natuur heeft ons genoeg te bieden. Tijdens een heerlijke wandeling kom je erachter wat voor eetbare planten er overal groeien en natuurlijk gaan we deze dan ook proeven.

Survival/bushcraft

Bushcraft is een levenswijze waarbij je met middelen uit de natuur het verblijf of je doortocht zo aangenaam mogelijk kan maken.

In dit pakket leren we jullie de basisvaardigheden van vuur maken, onderkomens maken en/of andere primitieve vaardigheden. Dit onderdeel sluit gemakkelijk op de andere onderdelen aan omdat het een breed onderwerp is.

Expeditie Robinson

Al jaren trainen wij de BN-ers die mee doe aan Expeditie Robinson technieken aan, om hen verblijf op het eiland zo aangenaam te maken. Willen jullie deze overlevingstechnieken ook aanleren en lukt het jullie om samen te werken? Dan is dit ultieme overlevingsspel echt iets voor jullie! Jullie gaan back-to-basic en bij verschillende proeven leren jullie collega’s echt goed kennen.

Een fantastisch outdoor uitje vol teambuildings activiteiten, waarbij het beste team wint!

Oriëntatie

Tijdens dit onderdeel gaan wij met kompas, kaart en gps aan de slag. Wij leren jullie stap voor stap wat je zoal moet weten om goed overweg te kunnen met dit materiaal.

Het leuke van dit onderdeel is dat je opdrachten krijgt die je als groep moet uitvoeren en de hele tijd lekker is de natuur bent.

Kosten

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op door het contactformulier in te vullen.