Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje vanaf 5 personen t/m 50 personen.
Ben jij dit jaar aan de beurt om een leuk en gezellig team uitje te organiseren?
Bekijk hieronder de keuzepakketten en wij zorgen dat dit onderdeel/onderdelen centraal staat in jullie uitje.

Outdoor cooking

Koken in een dutch oven (DO):

Een DO is een gietijzeren pan waar je heerlijke gerechten in klaar kunt maken boven het vuur.
Denk aan een wildschotel, stamppot, pizza, brood en taart.

Vis roken:
Iedereen heeft natuurlijk al een keer gehoord van gerookte vis maar hoe doe je dit nu eigenlijk, wat heb je er voor nodig en hoe maak je een vis schoon.

Varken aan het spit:
Net zoals Astrix en Obelix een heerlijk varkentje aan het spit. Zie je het al voor je? Lekker met een goed glas bier of wijn en een heerlijk gerecht ernaast.

Wild villen:
Een heerlijk stukje wild of gevogelte komt natuurlijk niet zomaar op je bord terecht. Willen jullie leren hoe je zo’n beestje moet schoonmake?. Leer het op een nette en goede manier zodat je er ook echt een lekker stukje vlees aan overhoudt.

Op zoek naar eetbare planten:
De natuur heeft ons genoeg te bieden. Tijdens een heerlijke wandeling kom je erachter wat voor eetbare planten er overal groeien en natuurlijk gaan we deze dan ook proeven.

Navigatie / Oriëntatietocht

Tijdens dit onderdeel gaan wij met kompas, kaart en gps aan de slag. Wij leren jullie stap voor stap wat je zoal moet weten om goed overweg te kunnen met dit materiaal.

Het leuke van dit onderdeel is dat je opdrachten krijgt die je als groep moet uitvoeren en de hele tijd lekker is de natuur bent.

Trailrunning/bosloop

Trailrunning of anders gezegd off-road hardlopen.

Over smalle paden door de natuur met natuurlijke hindernissen zoals heuvels/bergen, rotsen en beekjes. Traillrunning is een steeds populairder wordende sport. De reden hiervoor is dat veel mensen dicht bij de natuur willen zijn, om van de rust en ruimte te genieten.

Bushcraft

Bushcraft is een levenswijze waarbij je met middelen uit de natuur het verblijf of je doortocht zo aangenaam mogelijk probeert te maken.

Tijdens dit onderdeel leren we jullie de basisvaardigheden van vuur maken, onderkomens maken en/of andere primitieve vaardigheden. Dit onderdeel sluit gemakkelijk op de andere onderdelen aan omdat het een breed onderwerp is.

Expeditie Robinson

Kunnen jullie overleven op een onbewoond eiland? Lukt het jullie om samen te werken? Dan is dit ultieme overlevingsspel echt iets voor jullie! Jullie gaan back-to-basic en bij verschillende proeven leren jullie collega’s echt goed kennen.

Een fantastisch outdoor uitje vol teambuildings activiteiten, waarbij het beste team wint!

Kosten

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op door het contactformulier in te vullen.