Buiten Coaching

De Buiten Coaching richt zich op mensen die competentie- en gedrags-gerichte vragen hebben. Vragen over muren waar we tegenaan lopen. Hoe kan ik effectief communiceren met mensen om mij heen? Hoe krijg ik mijn team mee? Waarom loop ik tegen deze situaties aan? Hoe ga ik om met…? Dat soort van vragen

Het kan zijn dat je je hier echt druk om maakt, of dat je echt niet weet hoe ermee om te gaan. Van daaruit voel je je mogelijk “alleen” of bijzonder. Het gekke is, iedereen worstelt wel eens met deze vragen, en toch is iedere (coachings)vraag uniek. Vandaar ook dat het goed is om “gewoon” contact op te nemen om jouw vraag te bespreken.

Mocht je denken dat dit erg langdurige trajecten zijn, dat valt vaak wel mee. Afhankelijk van de mogelijke insteek en vraag zijn de meeste trajecten tussen de drie en zes contactmomenten.

Intake
Het eerste contact zal de intake zijn, dit kan telefonisch of op locatie. In de intake bepalen we samen of er een klik is en wat de (eerste) coachingsvraag zal zijn. Op basis van deze inzichten bespreken we uit hoeveel gesprekken het traject zal bestaan.

De aanpak
De aanpak die we meestal voorzien (en ons uniek maakt) is door gebruik te maken van “buiten”. Buiten kan je jezelf tegenkomen, buiten kan je verrijken, buiten kan je blijven verwonderen en buiten is een ‘andere’ ervaring. Buiten de kaders…
Deze manier van coachen zorgt dat je buiten je comfortzone bent. En de instrumenten kunnen zeer divers zijn. Van een “normale” wandeling door het bos of de hei, maar ook het inzetten van vuur(maken), navigeren en andere bushcraft vaardigheden om jezelf tegen te komen en een stap verder te zetten.

Buiten coaching datum

In overleg te bepalen tijdens het intake (telefoon)gesprek.

Locatie

Door Nederland, wederom in overleg te bepalen.

Kosten

Intake
Een telefonische intake is gratis.
Bij een intake op locatie wordt €50 (incl BTW) in rekening gebracht.

Coachgesprekken
79,- euro per uur inclusief BTW, voor particulieren.
85,- euro per uur exclusief BTW, voor bedrijven.

Voor reistijden tot 30 minuten worden er geen kosten in rekening gebracht.

Uitrusting

Zal worden voorzien door de coach.

Vragen

Waarom mailen of contact formulier? WhatsApp is sneller!
Heb je een vraag of opmerking dan kun je ons ook via WhatsApp bereiken.
Ons WhatsApp nummer is: +316 19202129

Aanmelden

Aanmelden voor deze bushcraft cursus kan door het formulier hiernaast in te vullen.

Niet gevonden wat je zocht?

Is deze bushcraft cursus niet wat je zoekt, dan bieden we je de kans om samen met ons een cursus op maat te maken.