Bushcraft en survival vakantie

Heb jij de tijd om een onvergetelijk avontuur te beleven?
Wil jij een andere vakantie dan de gemiddelde Nederlander?

Deze bushcraft en survivalvakantie vindt plaats in het prachtige Litouwen. Hier trekken we rond over hoge heuvels en door uitgestrekte bossen en velden. Tijdens deze training maak je kennis met de vele bushcraft mogelijkheden die Litouwen te bieden heeft!

Naast dat Litouwen prachtige natuur heeft voor een bushcraft en survivalvakantie, is het ook ideaal omdat het er toegestaan is om vrij te bivakkeren. Hierdoor kunnen wij je tal van primitieve vaardigheden en navigatietechnieken leren.

In de eerste 3 dagen komen de basistechnieken aan bod, zoals mesgebruik & veiligheid, navigeren met kaart & kompas en drinkwater vinden & filteren.

Vervolgens gaan we 2 dagen een survival-scenario naspelen. Hierbij gaan we in op primitieve bushcraft- en survivaltechnieken zoals het bouwen van een natuurlijk onderkomen, het maken van een vuurboog en navigeren door middel van natuurlijke bronnen.

Na deze 5 dagen heb je al een leuk rugzakje met ervaringen aangereikt gekregen. Daarom is het hierna tijd om je vaardigheden helemaal zelf te testen, door 24 uur een solo uitdaging aan te gaan.

Bij terugkomst van jouw solo zullen we met de hele groep evalueren. Waar nodig gaan we in op de vaardigheden die jij nog wil verbeteren.

Na de cursus krijg je de lesstof digitaal opgestuurd in de vorm van een reader, zodat je thuis op alle gemak de cursus nog eens kunt herbeleven.

 

Datum bushcraft en survival vakantie

21 tm 27 augustus 2023

Locatie

Litouwen

Kosten

Cursuskosten zijn €750 p.p.
(Excl. Eten en vervoerskosten)

Uitrusting

Hier vind je de uitrusting die je nodig hebt tijdens de Bushcraft en survival vakantie.
Backtravel bied je ook de mogelijkheid om uitrusting te huren. 

Vragen

Waarom mailen of contact formulier? WhatsApp is sneller!
Heb je een vraag of opmerking dan kun je ons ook via WhatsApp bereiken.
Ons WhatsApp nummer is: +316 19202129

Aanmelden

Aanmelden voor deze bushcraft en survival vakantie kan door het formulier hiernaast in te vullen.

Niet gevonden wat je zocht?

Is deze bushcraft en survival vakantie niet wat je zoekt, dan bieden we je de kans om samen met ons een cursus op maat te maken