Masai

In de Loita Hills Kenya zijn we uitgenodigd door Sangali, de Masai chef van dit gebied. Hij verzamelde een team van Masai-oudsten en krijgers om ons mee te nemen op een bush-expeditie door de wereldberoemde Loita Hills, weg van de moderne wereld.

Je reist als een krijger door de Afrikaanse wildernis, terwijl je in bekwame en warme handen bent, verzorgd door de Masai.

Je leert over deze oude cultuur, hun tradities en eeuwenoude gewoonten en krijgt uit de eerste hand ervaring. Vanuit een comfortabel basiskamp verlaten we het toneel om terug te gaan naar de basis en te leren hoe we kunnen overleven en leven in het wild.

Je leert vaardigheden zoals vuur maken, speerwerpen en het beheersen van de pijl en boog. De krijgers zullen uitkijken naar wilde dieren en ons leren over hun sporen en tekens, maar ook ons verhalen vertellen over hun leven tussen de dieren. Onze zorgvuldig bereide diners op open vuur zullen worden vervangen door voedsel dat we in de bush vinden, terwijl we ook leren over hun medicinale doeleinden. We zullen genieten van kampvuren waar we zingen, dansen, springen en soms bidden tot moeder natuur en het universum, zoals de Masai gewoonte is.

Naast de bushcraft- en survivallessen lopen we zo’n 10-15 km per dag door de bush met de Masai. Daarom moet je een gemiddelde conditie hebben, bij voorkeur in staat zijn om je eigen rugzak met tent (meegeleverd) en slaapspullen te dragen.

Graag helpen wij  je om je verblijf te verlengen voor een safari in de wereldberoemde Masai Mara of een beklimming van de berg Kenia.

Laat u inspireren door deze eeuwenoude cultuur!

Kosten

De kosten van dit avontuur zijn €1299,-
Excl. de reis kosten

Vragen

Waarom mailen of contact formulier? WhatsApp is sneller!
Heb je een vraag of opmerking dan kun je ons ook via WhatsApp bereiken.
Ons WhatsApp nummer is: +316 19202129

Aanmelden

Aanmelden voor dit Masai avontuur dit kan via het contact formulier hier naast.
Of via de website van Tamar zelf.

Onze andere vakanties

Survival vakantie Zweden
Bushcraft en survival vakantie
Wildlife Mongolië
Jordanië