Meest gestelde vragen

Heeft u vragen over onze cursussen of verhuur mogelijkheden? Mogelijk wordt uw vraag al op deze meest gestelde vragen pagina beantwoord.

Vind u uw vraag niet terug. Vul dan ons contactformulier onderaan deze pagina in.

algemene vragen

Hoe gaat de inschrijfprocedure te werk?

Na het invullen van het inschrijfformulier ontvangt u een persoonlijke mail met daarin de informatie over de cursus of expeditie, een pdf bestand met de algemene voorwaarden en een medische vragenlijst. Na dit te hebben gelezen, ingevuld en betaald krijgt u van ons een ontvangstbewijs en bent u ingeschreven.

cursus vragen

Vanaf welke leeftijd mag ik deelnemen aan een cursus of expeditie?

Minimale leeftijd is 16 jaar voor cursussen en 18 jaar voor de expedities tenzij er een goedkeuring van ouder of voogd is. Voor kinderfeestjes of cursus op maat passen wij ons aan op de leeftijdscategorie.

Moet ik een bepaalde voorkennis of conditie hebben om mee te mogen doen?

Nee, iedereen is welkom bij ons. Wanneer de cursus of expeditie conditioneel zwaarder is dan normaal wordt dit op de site aangegeven.

Moet ik een speciale reisverzekeringing afsluiten?

Er is geen speciale reisverzekering nodig. Wel is een normale reisverzekering aan te raden bij cursussen en expedities in het buitenland.

Wat als er een ongeluk gebeurt?

Veiligheid staat voorop bij onze cursussen en expedities, maar aangezien een ongeluk in een klein hoekje zit zijn alle instructeurs in bezit van een WFA (Wilderness First Aid) diploma.

Mag je ook in een tent slapen?

Op de door ons aangegeven cursussen mag een tent worden meegenomen. Deze kunt u dan ook meestal terug vinden op de uitrustingslijst.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Alle cursussen gaan door, ook bij slecht weer. De lesopbouw zal worden aangepast zodat we er zo min mogelijk last van zullen hebben.

Ik ben vegetariër, kan ik dan ook meedoen?

Natuurlijk! Tijdens de outdoor cooking cursus kan er op worden gelet en tijdens cursussen is het aanschaffen van vegetarische maaltijden ook mogelijk.

verhuur vragen

Selecteer een geldig formulier